Nga m àsturbimi në mes të publikut, në politikë. Si i ndryshoi jeta bukuroshes nga Tropoja pas d ivorcit

Nga m àsturbimi në mes të publikut, në politikë. Si i ndryshoi jeta bukuroshes nga Tropoja pas d ivorcit

Nga mà sturbimi në mes të publikut, në politikë. Si i ndryshoi jeta bukuroshes nga Tropoja pas di vorcit

Arjola Demiri, e cila guxoi të th yente një t abu në teatër duke pranuar rolin ku mas.turbonte në skenë, tashmë është në një tjetër realitet.

Ai rol, jo vetëm që më pas i hapi dyert e kinemasë, por tashmë edhe të politikës. Gjatë këtyre ditëve, emri i saj është komentuar në mediat online si emri surprizë i zgjedhjeve të ardhshme.

Partia Socialiste kandidon në Qarkun e Kukësit me aktoren tropojane Arjola Demiri, duke sy nuar të mbledhë maksimum votash në një qark ku PD-ja fiton përherë shumicën e mandateve, kjo ishte f raza e publikuar gjithandej.

Në fillim u duk si f antazi, por nuk vonoi dhe Arjola Demiri shprehu hapur vlerësimin për kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliajn, duke konfirmuar kështu se hyrja e saj në politikë tashmë është fakt.

Aktorja e “Portokallisë” dhe “I love Tropoja” tregoi pasditen e djeshme mbështetjen dhe vlerësimin për punën e kryebashkiakut të Tiranës. Demiri tregoi në Fressh Voice arsyet pse të rinjtë duhet të mbështesin më tej punët e kreut të bashkisë, duke e nisur nga këshilla për tre fëmijët e saj.