October 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Nëse Nuk Besoni, Provojeni Vetë: Shikoni Çfarë Ndodh Kur Përzihen Coca-Cola Dhe Qumështi! (Video)

Nuk e dimë se kush është kujtuar ta bëjë këtë përzierje, mirëpo eksperimenti i tij gjithsesi na rikujton edhe njëherë që me Coca-Colan nuk është diçka në rregull
Nëse nuk besoni, provojeni edhe vetë, transmeton Telegrafi.

Ju nevojitet vetëm një shishe Coca-Cola gjysmëlitërshe dhe pak qumësht.
Hapni pijen e zezë dhe qitni pijen e bardhë derisa të ketë vend dhe prisni gjashtë orë.

Do të befasoheni se çfarë do të hasni në shishe.