Nëna u merr jetén dy vajzave të vogla teksa flinin gjumë dhe më pas i jep fund jetés së saj: Si nuk i erdhi keq?!

Nëna u merr jetén dy vajzave të vogla teksa flinin gjumë dhe më pas i jep fund jetés së saj: Si nuk i erdhi keq?!

Një p sikologe në Uashington, SHBA që.lloi për vd.ekje vajzat e saj binjake shtatëvjeçare, ndërsa ata flinin, ndërsa më pas vr.au v.eten, thotë po licia.

Gjatë kontrollit në shtëpi, po licia zbuloi tr.up.at e 55-vjeçares, Michele Boudreau Deegan dhe vajzave të saj, një ditë pasi një person që jetonte aty pranë njoftoi poli cinë se ata kishin v dekur.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Një h etim fillestar zbuloi se Deegan ishte p ërfshirë në një mos.marrë.veshje kujdestarie mbi fë mijët, që besohej të ishte motivi i saj kryesor vr.as.jes.

Deegan, një psik.ote.rapiste, postoi disa artikuj në lidhje me ‘pri ndërit nar.cistë’ në faqen e saj në Facebook, disa orë para k.r.imit. Miqtë thanë se Deegan i a dhuronte fëmijët e saj, por vu.ante nga çështje të shë ndetit m.endor.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…