July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Nëna befason me kërkesën për të bijën: Ju lutem më n.dihmoni, nuk gjen dot burrë

Na ndihmo të lutem. Vajza ime duhet të lidhet, të krijojë familje. Nuk është në rregull të bashkëjetojë me ndonjë” kështu tha Elsa nga Fieri teksa me këmbëngulje ka kërkuar njohje në emisionin “Aldo Morning Show” për vajzën e saj. “Jam Elsa nga Fieri. Dëgjo nënën, do më ndihmosh? Unë nuk dua njohje për vete. Kam vajzën 35 vjeç jeton në Itali, ka mbaruar studimet atje dhe punon në një bankë, akoma nuk është lidhur dhe kërkoj një njohje për të.

Ajo do të lidhet, por nuk i kanë dalë rastet e volitshme. Na ndihmo të lutem. Ajo duhet të lidhet, të krijojë familje. Nuk është në rregull, të bashkëjetojë me ndonjë”, tha Elsa. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU