Në këtë vend po mbaron ushqimi/ Njerëzve u është thënë të hanë qentë e tyre dhe një pako kafe ka shkuar 84 euro

Në këtë vend po mbaron ushqimi/ Njerëzve u është thënë të hanë qentë e tyre dhe një pako kafe ka shkuar 84 euro

Jeta në Korenë e Veriut nuk është një piknik. Veçanërisht për gjërat e ëmbla, që janë në dispozicion vetëm për të privilegjuarit.

Korea e Veriut është një vend shumë i pasur, ndërsa koreano veriorët janë një popull shumë i varfër për fajin e … - Periskopi

Teksa Kim prezantohet i mirëushqyer, njerëzit e tij po vuajnë nga kequshqyerja. Që në fillim të gushtit të shkuar, lideri i vetëshpallur u kërkoi qytetarëve të tij që të h anë qentë e tyre.

Një pako kafe kushton 84 euro në Korenë e Veriut. Ende nuk dihet se çfarë do të ndodh me këtë vend, por në lideri i tyre mundohet të tregoj se çdo gjë është mirë.

Në Korenë e Veriut nuk është zhvilluar asgjë përveç us h trisë dhe aty është e vështirë të thuash edhe mendimin tënd.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora

Kim Jong-un pranon se Korea e Veriut ka mungesë ushqimesh - Exit | Shpjegon Shqipërinë