Në Këtë Fshat Prodhohet Qumshti I Gomaricës/ Do T’ju Ikë M endja Kur Të Mësoni Sa Para Kushton

Në Këtë Fshat Prodhohet Qumshti I Gomaricës/ Do T’ju Ikë M endja Kur Të Mësoni Sa Para Kushton

Në Këtë Fshat Të Shqipërisë Prodhohet Qumshti I Gomaricës/ Do T’ju Ikë Me ndja Kur Të Mësoni Sa Para Kushton

Qumështi i gomaricës është një nga ku rat e fundit al ternative që shqiptarët po provojnë teksa vazhdon e përhapet pa ndemia e Covidit-19. Në fshatin Papër, një fermë për mirërritjen e gomaricave po vëren shtim të interesit për këtë qumësht, për shkak të vetive sh ëruese që pre tendohen që nga la shtësia.

Riza Kikia: Tra jton rrugët e fry mëmarrje, rig jeneron dhe pastron mushkëritë, ndihmon në heqjen e kollës, në heqjen e alergjive apo të bro nshitit apo te astmës dhe ka një rritje të imunitetit.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vi djeeonn