Ndodh n’Kosovë dashuria nuk nje moshë dhëndëri 14 vjeç nusja 21 vjeçe.. (Foto)

Ndodh n’Kosovë dashuria nuk nje moshë dhëndëri 14 vjeç nusja 21 vjeçe.. (Foto)

Disa pamje që sot u beren virale n’rrjetet sociale,me saktesisht nje fotografi ku shihet nusja me burrin.

Aty shihet një djalosh ku flitet se i ka 14 vjeç dhe kurse nusja 21 vjeçe sipas shkrimeve,ende nuk ka asgjë zyrtare.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…