Ndodh E Papritura Brenda Partisë Demokratike, Vjen Lajmërimi I Fortë: Ka Një Javë Që…

Ndodh E Papritura Brenda Partisë Demokratike, Vjen Lajmërimi I Fortë: Ka Një Javë Që…

Kandidatja për kryetare të PD Edith Harxhi nga Gjirokastra ka denon cuar se ka një javë që serveri i listave të votuesve të PD për zgjedhjet e 13 qershorit është i bllokuar dhe asnjë nga degët nuk mund ta marrë. Harxhi nënvizoi se lista s’mund ti përkasë serverit qendror të partisë por degëve pasi ajo nuk është pronë e kryesisë apo kryetarit të PD.shty.pe rekla.men dhe shiko vide.on