July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Ndahet Nga Jeta Aktorja E Famshme, Kassandra

Një grua e re shkruan telenovela në Kubë, ku bie në dashuri me një regjisor që sjell në jetë ske narët e saj, ata martohen dhe krijojnë një familje, ndërsa ajo kalon nga radioja në televizion dhe shkruan telenovelat në kohën e duhur, duke sjellë një makinë shkrimi në sp ital për të vazhduar punën pasi ajo të lindë, “shkruan Washington Post”.

Por ek ziston një pro blem: Fidel Castro, r egjimi sh typës i të cilit e çon atë të ikë në Miami me nënën, burrin, pesë fëmijët, dadon e fëmijëve dhe tre skenare, e detyruar të r if illojë karrierën e saj, ajo s het telenovelat e saj në një transmetues në Venezuelë dhe fillon të nxjerrë 35 faqe në ditë, duke shkruar telenovela që prodhohen në të gjithë Amerikën Latine.shih me ppshte vide0n