Connect with us

Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Aktuale

Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

sh kryeministri Fatos Nano, duket se ka shfaqur sot probleme me shēndetin. Lideri historik i PS, ēshtē parē tē zbresē sot nga makina e tij, i shoqēruar nga bashkēshortja Xhoana Nano, ndērsa ka hyrē mē ambjentet e njē spitali privat.

Me maskē ne fytyre, Fatos Nano ēshtē ndihmuar nga personeli i spitalit, tē cilet e kanē shoqēruar nē karrocē nē ambjentet e brendshme tē spitalit pēr ndihmē mjekēsore.Nuk dihen problemet shēndetēsore qē kanē detyruar ish kryeminstrin t’i drejtohet ambjenteve tē spitalit pēr asistencē mjekēsore.

Ish-lideri i Partisē Socialiste ka mbērritur me makinē nē njē prej spitaleve privatē nē Tiranē. Ai ka zbritur nga makina dhe ēshtē ulur nē njē karrige me rrota, me tē cilēn ēshtē futur brenda nē spital..
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Hē ku po shkojmē, do bējmē xhiro,“- thotē Nano teksa mban dhe njē maske dhe qē pavarēsisht problemeve qē mund tē ketē pasur, duket se e ka marrē me sportivitet situatēn. Nuk dihet shkaku qē e ka bērē Nanon tē shkojē nē spital atē mbrēmje dhe as shqetēsimet qē ai mund tē ketē pasur nga ana shēndetēsore.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top