Nazime Visha e martuar në Bullgari, bëhet nënë e një vajze (VIDEO)

Nazime Visha e martuar në Bullgari, bëhet nënë e një vajze (VIDEO)

Nazime Visha para 7 vitesh, bë kryefajë e mediave dhe e opinionit publik. Kur kanë kaluar 7 vjet tashmë nga ajo kohe, gjyshja e Nazimes tregon se ajo tashmë ka krijuar familjen e saj dhe ka një vajze 2 vjeçe./Pamjet meP0SHT.

“Ne tashmë e kemi harruar historinë ajo është martuar në Bullgari dhe ka një gocë 2 vjeçe. Ajo vetë nuk punon, por rri me vajzën. Në Shqipëri ajo vjen njëherë në 6 muaj”, tha gjyshja e Nazimes.