June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

NASA E Zbulon Datën: “Ja Kur Do Të Shkatèrrohet Bota!”

Si rezultat i punës së tyre me një ekip shkencëtarësh duke përdorur teknikën e modelimit, Nasa llogariti që bota do të s hkatërrohej për një miliard vjet, për shkak të rrezatimit diellor.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sasia e oksigjenit në botë do të jetë e pamjaftueshme për qeniet e gjalla. Sipas ekipit, toka nuk do të ishte e përshtatshme për të jetuar pasi dielli do të konsumojë oksigjenin në tokë me kalimin e kohës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…