Na la me gisht në gojë/ Kjo grua është e martuar me 5 vëllezër dhe ka një fëmijë: Se di i kujt është fëmija, i ndërroj burrat përnatë

Na la me gisht në gojë/ Kjo grua është e martuar me 5 vëllezër dhe ka një fëmijë: Se di i kujt është fëmija, i ndërroj burrat përnatë

 

Gruaja me 5 burra të cilët janë vëllezër Rajo Verma është një 21-vjeçare indiane e cila ka 5 bashkëshortë, të cilët janë vëllezër me njëri-tjetrin
Gruaja ka dhe një fëmijë, por nuk e di se kush është babai sepse ajo fle me një burrë të ndryshëm çdo natë. “Në fillim ishte paksa e çu.dit.sh.me, por unë nuk kam një të preferuar. I dua të gjithë njësoj”, shprehet gruaja indiane për ‘The Sun’.

Ndërsa burri i vetëm zyrtar i saj thekson: “Të gjithë ne vellëzërit flemë me Rajon, por unë nuk jam xheloz. Jemi një familje e madhe dhe e lumtur.

Cifti është martuar para katër vitesh, por zakoni në fshatin e tyre e do që gruaja duhet të pranojë si burra të saj edhe vëllezërit e dhëndrrit. Vëllai i madh thotë: “E konsideroj Rajon si gruan time dhe fle me të, ashtu siç bëjnë edhe vëllezërit e mi.” Vetë Rajo nuk e ka pr.obl.em këtë zakon: “Edhe nëna ime ka qenë e martuar me tre burra që ishin vëllezër, kështu që isha e përgatitur. Fle me radhë me scilin prej tyre. Marr më shumë vëmendje se shumica e grave të tjera që kanë vetëm një partne