Myftiu Nga Beogradi: Kosova Është Djepi I Serbisë! Parimet E Vuçiqit Duhet Të Respektohen!

Myftiu Nga Beogradi: Kosova Është Djepi I Serbisë! Parimet E Vuçiqit Duhet Të Respektohen!

 

Myftiu i Serbisë, Mustafa Jusufspahiq ka de kIaruar se Bashkësia Islame e këtij shteti e respekton presidentin, Aleksander Vuçiq dhe sipas tij, çdo herë ka mar rëd hënie të mirë me au t0ritetet vendore.Shih videon poshte ketij shkrimi

Ai duke folur për gazetën Novosti, ka theksuar se k omuniteti islam në Serbi duhet t’i respekt0jë pikëpamjet e Vuçiq për aq sa Kosova paraqet s hqetësm.

“Nuk duam që vendi ynë të jetë i n darë dhe për më tepër nuk është e drejtë që vendit t’i s hkëputet djepi (Kosova).shih videon poshte ketij shkrimi