May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Motër e vëlla po lu.ft.ojne me ka.n.cerin ne s.pital -përqafohen dhe i japin kurajo njëri-tjetrit- O zot jepi shëndet

Një vëlla dhe motër po lu ftojnë krah për krah me k an ceri n në dhomën e njëjtë të s pi tali t, pasi u di a gnost iku an me
formë të rral lë të së m.un djes trashëguese.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Jacob Randell, 14 vjeç, dhe motrën e tij pesë vjeçare Sophia, të cilët po l u.ft ojnë një t umor ag resiv në tru.

Mamaja e tyre, Liliane Hajjar, ka treguar se si familja e saj është lënë “e t hyer” nga go ditja e dy fishtë shka tërruese.

Ajo ka dokumentuar l.uf.tën e tyre në mediat s ociale – me një foto prekëse që është bërë vitin e kaluar duke treguar se si vëllai dhe motra e tij përqafohen ndërsa mbështetnin njëri-tjetrin.

Një tjetër foto tregon emrat e fëmijëve në derën e dhomës së tyre të sp.ita.lit, me një mbishkrim: “Kjo është pamja më pr ek.ëse që sytë dhe zemra e mia kanë parë ndonjëherë”