Mos kalo pa dhënë ngushëllime/ E rèndè! 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik ata janë… (Video)

Mos kalo pa dhënë ngushëllime/ E rèndè! 5 të rinj shqiptare në Gjermani përfshihet në një äksidènt trägjik ata janë… (Video)

5 te rinj nga Kosova 2 nga Prizreni dhe 3 nga Peja perfshihen në një Äksidènt Trägjik ku dhe dhan shpirte.Ata ishin familjar dajallare dhe djem te halles.
Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve.