“Mora plaçkat dhe ika”/ Artisja e njohur shqiptare flet për n.darjen e saj nga bashkëshorti dhe tregon sesi u bashkuan sërish pas 1 viti

“Mora plaçkat dhe ika”/ Artisja e njohur shqiptare flet për n.darjen e saj nga bashkëshorti dhe tregon sesi u bashkuan sërish pas 1 viti

Artistja shqiptare, Inda Gjata e njohur me emrin Zhaku ka folur në emisionin ‘Rudina’ për ndar. jen e saj nga bashkëshorti Christian Kreun dhe ribashkimin e tyre pas një viti.

Inida shprehet se kjo i ndihmoi shumë të dy pasi përveçse kuptuan vlerën e secilit, e bëri edhe më të shëndetshme m. arrëdhënien e tyre duke e fo. rcuar atë.

Rudina Magjistari: Keni pasur një kri, sj e, një pë, rça.rje 1-vjeçare. Ishte një n. darje që morët kohë në distancë për t’u rikthyer sërish së bashku apo vërtet mendonit që kishte ardhur fundi i mar. rëdhënies?

Inida Gjata: Kur u nd. amë, ishim gjithsesi edhe shumë shokë me njëri-tjetrin sepse ne jemi mbi të gjitha, miq. Jemi partner në shumë gjëra, në shumë drejtime dhe kur morëm këtë pauzën, unë mora kohën të reflektoj dhe Christian gjithashtu kishte kohën e vetë. Na bëri shumë mirë dhe kur mendonim pastaj që “obobo mbaroi viti tani, do marrim vendimin deciziv” sepse ose do heq. ësh dorë përfundimisht nga ky njeri ose do kthehesh. Aty pastaj filluam prapë që të kuptojmë se sa të rëndësishëm ishim për njëri-tjetrin dhe që nuk donim të nd. aheshim dhe jemi prapë bashkë, u rikthyem të jetojmë bashkë, erdhi Christian më mori tamam sikur mori gruan me pajë.