July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Moderatoja skuqet ne emision live,arsyeja do ju befasoj dhe juve.. (Video)

Moderatoja skuqet ne emision live,arsyeja do ju befasoj dhe juve.. (Video)

Moderatorja me nje emision live ne nje nga televizionet e Meksikes, kishte te ftuar disa yje kengetar dhe aktor te njohur ne ameriken latine. Moderatorja nuk e kishe heren e pare qe ishte me veshje shume te hapur dhe gjithemone shume pro vo ka ti ve, mirepo kete here e tradhtuan robat e saja te cilat nuk ishin te zakonshme, por per fat te keq ajo nuk mbante as te mb re n dshme, shiko videon me poshte”