February 27, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Modelja myslimane me “hixhab që theu barrierat”

Modelja myslimane me “hixhab që theu barrierat”Një modele myslimane po thy en barrierat në industrinë e modës pasi u zgjodh nga “marka PrettyLittleThing” për të prezantuar linjën e saj të re të veshjeve.
Billy Marsal, 21 vjeç, është një influencuese e vendosur në Londër, e cila u kërkua nga gj igandi i shitjes me pakicë në internet, pak pasi hyri në tregun e Lindjes së Mesme.

Puna e Marsal me “PrettyLittleThing” shënon herën e parë që marka paraqet një modele të veshur me h ixhab ose shami, konfirmoi kompania me bazë në Mbretërinë e Bashkuar.Marsal njoftoi punën e saj me “PrettyLittleThing’ në një T witter që ka grumbulluar më shumë se 500,000 pëlqime dhe 60,000 “retweets”.

“PrettyLittleThing”, e cila ka bashkëpunuar me gra shumë të famshme si Kylie Jenner dhe Hailey Baldwin, tha se synon të “frymëzojë besim” tek kli entët me një mesazh të barazisë dhe pozitivitetit për trupin e tyre