Misteri i 20-vjeçares drejt zgjidhjes? Kush është gruaja 40 vjeçare që hyri në mes të çiftit

Misteri i 20-vjeçares drejt zgjidhjes? Kush është gruaja 40 vjeçare që hyri në mes të çiftit

Hetimet për v r a s jen e 20-vjeçares Caroline Crouch nga burri i saj Babis Anagnostopoulos kanë marrë një kth esë të pap ritur.

Policia greke po dy sh on se ka pasur një person të tretë në marrëdh ënien e tyre. Gazetari Vassilis Lambropoulos tha se piloti 32-vjeçar kishte kontakte me një grua që ende nuk është bërë e njohur për mediat, e ndoshta kjo është arsyeja se përse Crouch donte që të largohej nga shtëpia.

Për këtë grua, e cila është rreth 40 vjeç, ka informacione sesi është njohur me pil otin, ndërsa nga he timi rezulton se kohët e fundit, kur pol icia kontrolloi celularin dhe konta ktet telefonike të 33-vjeçarit, nuk ka pasur asnjë bisedë me tyre.

Megjithatë përjash tohet fakti se ajo mund të ketë lidhje me v r a s jen, por t radhë tia mund të ketë qenë shkaku.

Babis Anagnostopulos u arr e stua 37 ditë pasi m b y ti të shoqen dhe u mundua ta fshihte k r i mi n, duke sajuar një gr ab itje. Piloti v r a u të shoqen pasi kjo e fundit i kishte kërkuar div orcin. Ai rrëfeu një histori të sajuar ku përfshiu dhe shqiptarët, por u zbulua se personi që qëndronte pas k r i mit të r ëndë ishte vetë 32-vjeçari.