June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Minίstres bukurοshe i dalin tαngat gjatë një takimi pοlitik, kjo fοto po bën xhirοn e bοtës..!

 

Kjo fotogari aspak e zakonshme në rradhët e politikës po bën xhiron e rrjetit së fundmi.

Bëhet fjalë është për ministren italiane të Reformës,Maria Elena Boschi.

Një foto e saj teksa ajo nënshkruan,ku dalin në pah edhe tangat e saj,është kritikuar nga të gjithë.

Por si qëndron e vërteta pas kësaj fotoje?

Mesa duket Maria Elena Boschi ka rënë pre e photoshop-it.Raportohet se ministres bukuroshe

i është marrë fotoja ndërsa ka bërë betimin tek presidenti,dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket si të jetë origjinale