Mihrije Braha pa pikë problemi mjelë dhinë ‘live’ në emision

Mihrije Braha pa pikë problemi mjelë dhinë ‘live’ në emision

Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin “Ministria e Shyhretit”, ku përveç muzikës, çifti u argëtuan dhe me skenat që aktorët iu ofruan. E madje në një moment njëri nga aktorët i sjell Mihrije Brahës një dhi, të cilën asaj iu desh ta mjelte.Dhe në fakt ashtu veproi, pa pikë problemi këngëtarja mjeli dhinë live në emision. Përveç, dhijës Mihrije Braha dhe Naim Abazi gjithashtu ‘hasën’ dhe me një zog, të cilin e “rrahën”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT