Mihrija takon djalin jashtëmartesor të Naimit, shikojeni reagimin e saj! (Video)

Mihrija takon djalin jashtëmartesor të Naimit, shikojeni reagimin e saj! (Video)

E ftuar në emisionin e Valon Malokut, Mihrije Braha u surprizua në një mënyrë që askush se priste.Bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe moderatori Valon Maloku i kishin përgatitur asaj një kamerë të fshehtë. Në emisionin “Përrall me Tupan”, Valon Maloku ka thirrë “djalin” e Naim Abazit, i cili ka një moshë madhore, tashmë 19 vjet.Mihria e befasuar nga kjo ngjarje, vetëm mbeti e befasuar dhe e shtangur duke shikuar momentin e përqafimit në mes Naimit dhe “djalit” të tij. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.