Connect with us

Metoda Natyrale Që Largon Të Gjitha Helmett Nga Trupi Brenda Natës (RECETA)

Aktuale

Metoda Natyrale Që Largon Të Gjitha Helmett Nga Trupi Brenda Natës (RECETA)

etesa sedentare (qëndrimi gjatë gjithë kohës ulur) mund të shkaktojë qarkullim të dobët të gj akut, sidomos në këmbë. Bashkojeni këtë me zakonet e këqiija të ngrënies, ekspozimin ndaj ndottësvee mjedisorë dhe mund të përfundoni të ngarkuuar me tokksinaa në trup. Mmë pposhttë do të gjenii një mënyrë krejtësisht natyrale për të nxjerrë jashtë trupiit tokksinaat.

Përbërësit:
Hudhër Ujë Qepë Garzë Çorape

Procedura

Qëroni disa thelpinj hudhre dhe i copëtoni Çopëttonii ½ e qepës Vendoni ½ kupë ujë në z,jaarr për të zier Hidhni hudhrat dhe qepën e copëttuaar në ujin që po zien. Lëreni të vlojë për 10 minuta. Më pas e kaloni përzierjen në një tas xhami dhe lëreni të ftohet në temperatur ambienti. Si ta përdorni:

Kalojeni përzierjen e përgatitur në dy garza dhe vendoseni në këmbë, duke e ngjitur me një ngjitës letër. Vishni çorapet që të sigurohuni që garza nuk do të lëvizë. Ditën e nesërme e hiqni me kujdes garzën. Do të vëreni që garza ka marrë një ngjyrë të errët, që do të thotë se detoksi natyral ka funksionuar. Përsëriteni këtë trajtim disa herë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top