Connect with us

Mesohet pasuria e vërtetë e Ramës/ Ja sa lekë në bankë ka kryeministri, Linda dhe Gregu…

Aktuale

Mesohet pasuria e vërtetë e Ramës/ Ja sa lekë në bankë ka kryeministri, Linda dhe Gregu…

Mesohet pasuria e vërtetë e Ramës/ Ja sa lekë në bankë ka kryeministri, Linda dhe Gregu…

Sipas të dhënave të ILDKP, Rama ka deklaruar të ardhurat e llogarisë bankare: 511.359 lekë të reja nga rroga + 1.772.430 lekë të ardhura nga krijimtaria artistike dhe shitja e pikturave. Gruaja e tij, Linda ka deklaruar të ardhura personale: +7.751.474 lekë të reja.

Ndërsa djali i kryeministrit ka deklaruar, fond investimi në euro, +18.500 euro; të ardhura neto nga shitja e veprave të artit, 25.000 euro dhe kontratë qeraje, 360.000 lekë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top