May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Mërgimtarët Për Atdhe/ Shqiptari Në Gjermani I Vë Emrin Djalit, Gjergj Kastrioti.

Historia e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot -Skënderbeut gjithmonë ka fr ymëzuar dhe do vazhdojë të fr ymëzojë shqiptarët gjithandej ku gjinden në këtë botëKështu një shqiptar me banim në Gjermani, në nder të h eroit të kombit shqiptar, i ka vënë emrin djalit të tij, Gjergj Kastriot.