July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Melisa me deklaratë befasuese për rivalen e saj në Përputhen: Ajo ka qenë shtatzënë dhe ka àbórtuàr

unjat mes Melises dhe Teas nuk kane ndaluar qe pas publikimit te marredhenies se Andit dhe Melises.

Vajzat nuk i kane kursyer kunjat, ama deklarata e Melises ka qene shume e forte. Teksa ka qene duke bere nje video live, ajo eshte shprehur se Tea ka qene shtatezene.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…