July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Megjak Në Fytyrë E Buzë Tëenjtura, Algjeriani Që Te Rro Rizoi Tiranën E PësonKeq

Algjeriani Hamza Marina ka publikuar një tjetër video në rrjetet sociale, por kësaj radhe pre e dhu nës ka rënë vetë.I riu që ka te rror izuar Tiranën ditët e fundit shihet i gj ak osur dhe me buzë tëenjtura nga dhu na. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai u dhu nua nga disa të rinj, pasi ishte kthyer në një shqetësim për qytetarët e Tiranës.I riu i identifikuara si Hamza Marina konsumon lëndënarkotike dhe çdo ditë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

poston foto e video të personave që takon apo qëgrabit në kryeqytet. I riu algjerianvjedh në banesa të ndryshme në kryeqytet, madje dhe filmongrabitjet që kryen.Duke qenë se policia nuk ka ndërhyrë deri tani, një grup të rinjsh kanë vendosur të bëjnë vetëgjyqësi, duke rr ahur bar barisht algjerianin që ishte kthyer në makth për kryeqytetin.//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet