Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Meda po e lë muzikën, arsyeja është shumë e dhimbshme

Meda po e lë muzikën, arsyeja është shumë e dhimbshme
Meda është ndër këngëtarët më produktiv, që nuk ndalet së publikuari këngë të reja, në mënyrë që të jetë sa më pranë adhuruesve të tij.Meda ia ka dalë që ta bëjë për vetë një pjesë të konsiderueshme të publikut që e ndjek me vëmendje të veçantë rrjedhën e karrierës së tij.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Para se Meda të ishte në këtë po zicion, hit i j ashtëzakonshëm ishte Adem Ramadani, që konsiderohej më i kërkuari e dëgjuari kudo, shkruan “Kosovarja”.Adem Ramadani i ka lënë dasmat, ahengjet e mbrëmjet dhe këndon vetëm këngë për fenë.A po shkon edhe Meda kësaj rruge?