Connect with us

Me ng.acm.ojn ne shtepin e burrit,sidomos kunati nuk me len ra.hat

Të Ndryshme

Me ng.acm.ojn ne shtepin e burrit,sidomos kunati nuk me len ra.hat

I thote vje.rres te na ndaj edhe ajo don me ma ndare mu nga djali saj pasi nuk i dukem e pershtatshme dhe as e shka.thet kur i fejuari qe me pati kerkuar nje lidhje se.kret.e e pranova pasi e dua shume ma shume se veten prandaj po i duroj gjithe keto gjera qe ato me bejne edhe ku.nati me nga.cmon te.nt.on te me preki si pa dashje dje me preki shp.atul.len edhe gjo.ks.in si pa dashje

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top