Më në fund Mjeku tregon se’kretin për Ko vid, Merrni Këtë il-ac që e largon atë për dy ditë

Më në fund Mjeku tregon se’kretin për Ko vid, Merrni Këtë il-ac që e largon atë për dy ditë

Tani Mjeku shqiptar Petrit Vargu i cili shquhet për qëndrimet e tij kundër vendimeve të qeverisë, ka bërë një postim në rrjetinsocialku përmend një lloj mjeekimi i cili sipas tij të sheeron për dy ditë.

Ai thote qe boll hodhet lot krokodili per vd/ ekjeen e mjekeve.Cfare ju kushton te merrni disa dozaa me anttikorpe monoklonalee per te ruajtur jeten e atyre qe punojne ne fronttin e pare.

Ky eshte mjekimi me i mire dhe i vetmi sot per sot, por kete lloj mjekimi as nuk e prop’agandoni packa se per dy dite te sheeron totalisht.

Ajo qe me cudit,eshte se disa sharlatane ne vend qe te bejne preesion per blerjen e anttikorpeve monoklonale, dalin e bejne per te blere supleemente tjera, eshte shprehur ai.