Më në fund, ky është çifti i parë në “Për’puthen +40”

Më në fund, ky është çifti i parë në “Për’puthen +40”

Ditën e sotme pas shumë muajsh pritje është krijuar çifti i parë në “Për’puthen +40”. Iliri dhe Gilberta kanë zhvilluar takimin e radhës mes njëri-tjetrit, ku shpalosën gjithë ndjenjat për njëri-tjetrin. Gjatë takimit, Iliri e kapi në befasi Gilbertën dhe i dhuroi një puthje të papritur në buzë.Ai u shpreh se mezi po e priste këtë moment dhe se ja kishte ndjerë shumë mungesën Gilbertës gjatë kohës që nuk dilnin bashkë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…