Më në fund/ Ja data kur hiqen perfundimisht maskat në Itali

Më në fund/ Ja data kur hiqen perfundimisht maskat në Itali

Tashmë në vendet e tjera ata po heqin detyrimin për të mbajtur një maskë, unë shpresoj se brenda pak ditësh Italia do të jetë në gjendje të kthehet në lirinë e frymëmarrjes.

Nga fillimi i korrikut do të ishte e përshtatshme tëhiqet detyrimi. Ky është mendimi i nënsekretarit të Shëndetësisë, Pierpaolo Sileri.

Gjithashtu dhe për Ministrin e Jashtëm Luigi largimi i maskes në natyrë duke filluar këtë verë është qëllimi i qeverisë dhe është afër.

Ne kemi pritur për këtë moment për muaj dhe, tani që numrat na tregojnë se po kalojm kri zen, ne kemi nevojë për të përshpejtuar kohen, eshte shprehur ai, percjell si cdo here ditorja.