Connect with us

‘Më hyri në zemër’ I riu 25 vjecar ‘josh’ të moshuarën nga Tirana dhe i merr pasurinë: Mendoja se një ditë…

Kuriozitet

‘Më hyri në zemër’ I riu 25 vjecar ‘josh’ të moshuarën nga Tirana dhe i merr pasurinë: Mendoja se një ditë…

Një 64-vjeçare e cila menaxhon pasuritë e djemve të saj si minihotele, thotë se u mashtrua nga një i ri, që u shfaq si klient i rregullt dhe me shumë para.

E moshuara e mbajti të riun që jetonte në Zvicër me origjinë nga Kosova për disa muaj në hotel, dhe i riu I kishte hyrë aq në zemër sa u kujdes për të edhe kur u i nfektua nga Covid- 19.

Çështja e d enoncuar pranë drejtorisë vendore të Tiranës dhe konkretisht pranë seksionit për hetimin e k rimit ekonomiko financiar tregon se të moshuarës iu zhvatën plot 135 mijë euro, që herë pas here ajo i tërhiqte nga llogaritë bankare e bindur se një ditë do t’i ktheheshin.

Continue Reading
You may also like...

More in Kuriozitet

To Top