July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Mbetί vetëm në botë pasi ra teleferίku/ I vοgli 5-vjecαr Eitan zgjοhet, kërkοn të ëmën dhe të atin: Ku i kam mαmin dhe babin unë

Pesëvjeçari Eitan, i vetmi i mbi jetuar nga rrë zimi i teleferikut në Itali, tashmë ka nisur që të pyesë për prindërit.

Nëna, babai, vëllai i tij i vogël dhe gjyshërit hu mbën j etën bashkë me 9 persona të tjerë pas rrë zimit të një teleferiku në malin Mottarone.

Lajmin e bënë të ditur mje kët e spi talit Regina Margherita në Torino , ku fëmija është i shtruar duke marrë kujdes shëndetësor.

Pranë tij po qëndron halla dhe më pas familjarët do të zgjedhin se kur mund të jetë momenti i duhur për t’i treguar të vërtetën.