Mbani lotët! Shqiptarja të drithëron në shpirt: Burri më ka nxjerrë të fle pa rroba në rrugë!

Mbani lotët! Shqiptarja të drithëron në shpirt: Burri më ka nxjerrë të fle pa rroba në rrugë!

Në puntatën e sotme të emisionit “Shqipëria Live” u trajtua historia e një 39-vjeçareje të quajtur Elvina Gjoka, e cila kishte përjetuar një dh unë çn jer ëzore nga bashkëshorti dhe familjarët e tij.

Në moshën 17 vjeçare ajo ishte martuar me shkuesi me një emigrant në Greqi. Ata ishin zhvendosur për të jetuar atje, ku ishin bërë dhe me një djalë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Elvina tregoi se bashkëshorti dhe familja e tij e kishin dhu nu ar prej vitesh, jo vetëm atë, por dhe djalin. Ajo tha se kishte raste kur i shoqi e nxirrte për të fjetur jashtë, madje l ak uriq.

“Momentet më të kqija kanë qenë kur unë disa herë kam dashur të hidhem te urat në Greqi”.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…