Mbani Lotët, Dy Motrat Gjejnë Njëra-Tjetrën Pas 36 Vitesh/ Reagimi I Tyre Të Prek Zemrën

Mbani Lotët, Dy Motrat Gjejnë Njëra-Tjetrën Pas 36 Vitesh/ Reagimi I Tyre Të Prek Zemrën

As Molly Sinert dhe as Emily Bushnell nuk dinin për të kaluarën e tyre, por diçka i bëri ato papritur të fillojnë ta kërkojnë atë, madje edhe duke bërë teste të ADN-së.

Në moshën 36-vjeçare, ato u befasuan kur mësuan se ishin ado. ptuar dhe madje kishin një motër binjake. Edhe për të festuar ditëlindjen e tyre, ato u shfaqën për herë të parë ballë për ballë njëra-tjetrës.

VIDEO://Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…