Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Mbahuni! Po vjen era ‘tradhti’! Donaldi heq dorë nga Beatrix, ja për kë?

Trixa nuk e duron dot Donaldin kur nuk merret eksluzivisht me të. I hedh kunja në prani të banorëve. Sot në shtëpinë e Big Brother Albania VIP janë futur disa kafshë, lopë, dele, dhi, pula dhe banorët janë afruar shumë me kafshët.

Dihet që kafshët janë një terapi e shkëlqyer për humorin e njerëzve, prania e kafshëve sjell një lloj relaksi dhe paqeje. Kjo nuk ka ndodhur me Donaldin dhe Beatrixin sepse ata dy patën një zënkë;

Donaldi i mori qingjin Trixës dhe kjo e fundit u nervozua shumë. Iliri ka gjetur një dhi dhe ka folur gjatë me të, duke i prezantuar disa nga banorët që ishin aty afër.

Duket se Iliri më në fund ka gjetur shoqen që nuk do e tradhëtojë më brenda shtëpisë. Beniada i është afruar të gjitha kafshëve dhe e ka shijuar me shumë dashuri praninë e tyre, duke u folur dhe përkëdhelur.

Ajo që ra në sy ishte Donaldi që u ul para një lope dhe filloi ta pikturonte. Nuk munguan “kunjat” e Trixës që duke e parë të përqëndruar në pasionin e tij, lëshon batutën: “Donaldi tradhëton Trixën me një lopë.”