Marina Thotë Se Martesa Me Getoar Selimin Po I Shkon Për “Marshallah”

Marina Thotë Se Martesa Me Getoar Selimin Po I Shkon Për “Marshallah”

Para disa muajsh, Marina Vjollca u zgjodh si ambasadore e markës së njohur të stilistes italiane, Elisabetta Franchi. Pasi u prezantua në Itali edhe nga stilistja, Marina vendosi që të sillte këtë markë ekskluzivisht në Shqipëri. Shumë shpejt ajo do të sjellë në vend këtë emër të ri, duke marrë një tjetër rol në karrierën e saj, atë të biznesmenes.shty.pe rekla.men dhe shiko video.n