October 25, 2020

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Maqedoni: Sanksionohen 541 persona për mosmbajtje të maskës

Nga Ministria e Brendshme informojnë se janë sanksionuar 541 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

“Gjatë ditës së kaluar (16/17.10.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar Shkelje 541”, thonë nga MPB.Nga Ministria e Brendshme u bëjnë apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga qeveria për mbrojtje nga Covid-19./Telegrafi/