July 28, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Mami kam frikë…”/ E reja h e dh nga kati i gjaѕhtë i baIIkonit νajzën e ѕај 3-νjeςare

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur së fundmi në Rusi. Një nënë është arr est uar pasi va ri vajzën e saj, tre vjeçe mbi një ballkon si nd ëshkim pasi ajo po qante dhe më pas e ho dhi atë poshtë. Vajza 3-vjeçare quhej Anastasia dhe në video mund të dëgj ohet duke iu lutur mamasë së saj që ajo mos ta hi dh te poshtë. Nëna 23-vjeçare Anna Ruzankina, shihet më pas në kamerat e sigurisë duke shkuar për të marrë të bijën e vd ek ur, duke e mb aj tur në ashe nsor për ta kthyer në apartamentin e familjes në katin e gjashtë në Saratov.

Thuhet se gruaja e kishte l idhur vajzën me një kë mi shë të saj, por këmisha u gris dhe vajza ra poshtë. In cidenti ndodhi pasi Ruzankina kishte dalë në një klub nate dhe ishte e dehur. Fqinjët thanë se nëna kishte pre ten duar se fëmija u ngj it mbi ba llkon vetë.