July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Macja kapë partnerin duke e tradhtuar, ja çfarë nddh më pas

Një video qesharake kapi një mace që zuri partnerin e saj duke u përkëdhelur me një tjetër femër në Kinën qendrore.

Në klip, dy mace të gjinive të kundërta ishin duke përqafuar me njëri-tjetrin në tokë.

Megjithatë, macja mashkull papritmas u largua pasi ktheu kokën dhe pa partneren e saj. SHIKO VIDEON KËTU