Connect with us

Mίmoza Llastica tregon jetën në Zνicër: Bυrrin e kam shef poΙicie por…

Aktuale

Mίmoza Llastica tregon jetën në Zνicër: Bυrrin e kam shef poΙicie por…

Aktorja tregoi se në Zvicër nuk janë ven/dosur shumë masa dhe se zvicerianët mendojnë se kanë imu/nitet si popull.

“Këtu nuk është aq tra/gjike situata, në përgjithësi është e ndaluar të bësh grupe me më shumë se 5 persona,

në rrugë mund të dalë kushdo, nuk kontrollohet, mund të shkosh kur të duash për të bërë pazarin, kërkohet distanca.

Zviceranët në përgjithësi nuk kanë frikë si ne mesdhetarët. Para pak javësh një grua kur më pa me ma/skë, më tha:

Ej, jemi në Zvicër ne! Mendojnë se janë me imu/nitet si popull”, tha Zhaklina.

Sa i përket karantinës, aktorja tregoi se ajo është izoluar me familjen dhe mezi e ka bindur bashkëshortin për të qëndruar në shtëpi.

“Jam në shtëpi me familjen, kam një vajzë, është në universitet, studion për shkencat e Lindjes së Mesme, do bëhet politikane e mirëfilltë.

Im shoq është në shtëpi pasi këmbëngula unë, del vetëm për ndonjë konferencë shtypi ose ndonjë emision. Im shoq është Shefi i përgjithshëm i policisë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top