Connect with us

Lutuni per vellezerit tan ,mos kalo pa bo lutje..

Kuriozitet

Lutuni per vellezerit tan ,mos kalo pa bo lutje..

Lutuni per vellezerit tan ne Turqi ,mos kalo pa bo lutje .

Tash eshte koha dimirt dhe mumd te ndodhin shi ose bor e madhe po ne Malajzii e ka kaplu shiju shum ne kete kohe te ftoft dimri ,

po lutjet tona tek zoti mund qe atyre ti ndihmoje se ni shumic jan me femije e gra e burra pa shtepi.

Ne duhet te lutemi per ata se nuk i dihet jetes edhe per ne dikush mund te lutet kur te kemi ndonje rast si ato.

Continue Reading
You may also like...

More in Kuriozitet

To Top