June 21, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“Lutem t’mos vdes rrugëve me kalamajtë” Historia e trishtë e një nëne që rrit 4 jetimë

Marjana është e bekuar me 4 fëmijë dhe për ta jep gjithçka. Por jeta e ka përp/lasur në shumë sprovaE para ishte ajo e para dy viteve, kur i shoqi ndërroi jetë për shkak të tumorit në mëlçi.Ajo nuk arriti as ta shohë për herë të fundit të shoqin, pasi ky i fundit hyri në reanimacion. Vendosi të vijë në Tiranë, pasi banesa e tyre në një fshat të Pukës, po u shembej mbi kokë.

Mori një shtëpi me qira në zonën e Bathores dhe gjeti punë për t’i sjellë ushqim fëmijëve. Marjana: Kam 4 fëmijë. Dy vjet kam që kam ardhur në Tiranë, me qira. Me halle gjithë jetën, por kurrë nuk e kam menduar se fëmijët do të mbeteshin jetimë. Im shoq ka vdekur në Shkodër, kishte hemorragji nga goja. Kancer në mëlçi. Qëkur u fut në reanimacion, nuk e pashë më… po tani s’kam çfarë bëj, kur vijnë gjërat prej Zotit, le të vijnë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet