Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

liri i vë dhisë emrin e njërës prej banoreve të shtëpisë, Arjola: Je shumë i poshtër (video)

Dje shtëpia e BBV është shndërruar në fermë kafshësh. Banorët si detyrë për provën javore kanë për tu kujdesur për kafshët.

Ata po mundohen të japin maksimumin duke iu dhuruar tepër dashuri e përkujdesje atyre. Por ajo që është për tu habitur ishte emërtimi që Iliri i kishte vënë njërë nga kafshët të cilën e quajti ‘Nika’. SHIKO VIDEON

Ndonëse Monika e shikonte si me dyshim por nuk reagoi ndaj kësaj. Në anën tjetër është Arjola e cila e kishe menduar se nga e nxori ai shkurtesën “Nika” dhe iu drejtua Ilirit duke qeshur “Që je i poshter je, po ti shkurtesen e emrit nga Monika i ke vënë Nika”? SHIKO VIDEON

Kujtojmë se mes Monikës dhe Ilirit prej disa javësh ka një hatërmbetje të madhe mes tyre e gjitha pse ajo përkrahu Donaldin dhe qëndronte me të dhe jo vetëm me Ilirin.

Monika Lubonja është një prej konkurrenteve të ‘Big Brother VIP’ që ka hyrë në shtëpinë më të famshme që në natën e parë të këtij reality-show. Aktorja e njohur ka bërë një deklaratë të fortë dhe ka akuzuar rëndë një pjesë të banorëve, duke thënë se shumë prej tyre kanë arritur të lëndojnë të tjerët vetëm për lojë.

Por jo vetëm kaq, pasi Lubonja ka komentuar gjithashtu edhe agravimet e ndryshme të debateve, ku “qorton” ata që ngrenë zërin në debate dhe nuk i kontrollojnë fjalët e tyre, vetëm për t’i qëndruar deri në fund lojës së tyre.

“Në këtë format unë kam parë njerëz që lëndojnë, njerëz që nuk dinë t’i vënë fre gojës vetëm për hir të lojë, nuk është aspak e bukur të ulëritet orë e minutë”, ka thënë Monika.