Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Lind një dhi e deformuar me “fytyrë njeriu” / Foto

Një fermer indian ka mbetur i habitur kur dhia e tij lindi një dhi me “fytyrë njeriu”. Dhia e 46-vjeçarit Shakar Das lindi disa të vegjël në fshatin Gangapur në shtetin verilindor të Indisë, Assam.

Dhia me “fytyrë njeriu”

Por kur lindi kjo dhi e vogël e deformuar, lajmi u përhap në të gjithë vendin. Shakar tha se dhia lindi e gjallë pavarësisht deformimeve të saj, por nuk rezistoi shumë kohë, disa orë.

Dhia me “fytyrë njeriu”

Në Indi, lindja e një kafshe të paformuar konsiderohet si një ogur i keq dhe fqinjët e quajtën menjëherë dhinë si “një shenjë nga Zoti”.

Dhia me “fytyrë njeriu”