Leu fytyrën me sperrmë para gjumit, kur zgjohet nuk u beson syve

Leu fytyrën me sperrmë para gjumit, kur zgjohet nuk u beson syve

Leu fytyrën me sperrmë para gjumit, kur zgjohet nuk u beson syve

Një vajzë nga Anglia, ka nisur një tra jtim si me shaka me shoqet e saj.

Ajo vendosi sp errmë në fytyrë gjatë natës dhe kur është zgjuar në mëngjes nuk ka mundur t’u besojë syve nga re zultati qe pa.

Shumë prej akneve që vajza kishte në fytyrë janë zh dukur.

Sp errma është r ekomanduar prej kohësh, por le të themi se duhet guxim për ta bërë një tr ajtim të tillë.