July 29, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

LAJMEPrindëri i bën të gjitha/ Babai shpëton dy vajzat e vogla, por jep shpirt vet në mes të detit

Një tr agjedi ka ndodhur në Sardenja të Italisë. Një baba 60-vjeçar është futur në det për të shpëtuar vajzën e tij dhe 2 shoqet e saj nga mby tja, por h umbi je tën vetë.

Fernando Porcu hyri mes dallgësh kur pa se vajza dhe shoqet e saj ishin në vështirësi.

Ai i nxori vajzat shëndoshë e mirë në breg, por vetë humbi jetën tra gjikisht, pasi zemra e tij pësoi inf arkt.

http://shendeti.lajme-javore.com/wp-content/uploads/2021/06/640-0-60d745bd60928.png