Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

LAJM I FUNDIT/ Gjendet i paj etë shoqëruesi i gazetarit Alfred Lela që ra në humnerë

Gjendet i paj etë 60-vj eçari Ndoc Mulaj që ishte pjesë e grupit të alpinistëve amatorë të gazetarit Alfred Lela në malin e Munellës në Pukë.Si pasojë e terrenit dhe motit të k eq, 2 nga alpinistët kanë rrëshqitur duke rënë në një h umnerë rreth orës 16.10 të së enjtes.

2 orë pas i ncidentit është gjetur Ilir Shyti rreth 30 vjeç i cili është transportuar për në spital. Kërkimet kanë vijuar më pas edhe për Mulajn që për shkak të pl agëve të marra nga rr ëzimi ka nd ërruar j etë.

Ndërsa gazetari Alfred Lela, Dorien Malaj dhe Gisel Dollani janë në gjendje më të mirë. Në kërkime morën pjesë shërbimet e P olicisë, zj arrfikëses, pjesëtarë të shoqatës së alpinistëve të Pukës të cilët janë nd ihmuar edhe nga banorë të zonës.